Třístupňová ochrana zdravé pokožky

Kroužky Dansac TRE Seal posunují ochranu kůže na vyšší úroveň – přesněji na tři úrovně. Přilnavost. Absorpce. Rovnováha pH.

 

Benefity kroužků TRE Seal

Kroužky se snadno aplikují i odstraňují a díky unikátnímu složení nezanechávají na kůži rezidua. Vybírat lze ze tří různých velikostí a jako jediné kroužky na trhu jsou dostupné také s jedinečným excentrickým otvorem. Díky tomu poskytují ochranu tam, kde je to nejvíce potřeba.

Kroužky Dansac TRE Seal

Jedinečný pH pufr kroužku Dansac TRE Seal udržuje přirozeně zdravou pokožku

Unikátní složení se superabsorbenty zajišťuje vyšší absorpční kapacitu než u klasických kroužků na bázi hydrokoloidu. I přes velmi vysokou absorpční kapacitu si však kroužky díky mikrovláknům stále udržují fyzickou integritu. 
Díky jedinečnému pH pufru s vysokou pufrační kapacitou udržují kroužky pH přirozeně zdravé kůže (ph 4 až 6) a pomáhají tak snížit aktivitu agresivních trávicích enzymů (pH 7). Tím výrazně přispívají ke sníženému výskytu peristomálních kožních komplikací.

Roztok pH pufru je kombinace kyselin a zásad a pufrační kapacita je vlastnost, která udává, kolik lze přidat kyseliny nebo zásady, než dojde ke změně pH.

„Snadné používání, dobrá ochrana a delší životnost byly pro mé pacienty skvělým řešením.“

A co říkají o kroužku Dansac TRE Seal zdravotníci*:

  • 83 % stomických sester bylo velmi spokojeno/spokojeno s přilnavostí kroužku Dansac TRE Seal k peristomální kůži
  • 75 % stomických sester bylo velmi spokojeno/spokojeno s rezistencí kroužku Dansac TRE Seal vůči erozi
  • 74 % stomických sester bylo velmi spokojeno/spokojeno se schopností kroužku Dansac TRE Seal udržovat prostředí peristomální kůže zdravé

*Výsledky pocházejí z uživatelského hodnocení provedeného 70 stomickými sestrami ve Velké Británii a Japonsku. Za toto hodnocení nebyli respondenti placeni. Získaná data nejsou výsledkem randomizovaných nebo kontrolovaných studií. Výsledky zohledňují používání kroužku Dansac TRE Seal jako součásti celkového plánu péče o stomii u jednotlivých konkrétních pacientů.

Pro další informace a poradenství pro stomiky využijte naší bezplatnou linku 800 100 083.

Může vás také zajímat

Správná výživa u diabetu
Mnoho diabetiků si neuvědomuje všechna rizika, která jim hrozí. Ve chvíli, kdy vám lékař…
Sestry odpočívají Medisety
Používejte jednorázové nástroje Peha®-instrument a balíčky MediSet® od značky HARTMANN.
Dansac Lauren ambassador stomie
Máte pacienta se stomií? Pak jste pravděpodobně alespoň jednou řešili problém s pokožkou v…