Neměli jste ještě možnost se s těmito zdravotnickými materiály seznámit? Nyní je ten správný čas. Jedná se totiž o jednorázové pomůcky, které v současné době chrání nejen pacienta, ale především vás, protože je po použití rovnou vyhodíte a nemusíte s nimi vy ani nikdo další dále nakládat. A kromě toho vám ušetří práci i čas díky tomu, že jsou připraveny ihned k použití a není třeba je složitě vychystávat. 

Jednorázové nástroje Peha®-instrument

Nástroje Peha-instrument byly vyvinuty ve spolupráci se zkušenými odborníky a spojily v sobě hygienické výhody jednorázových nástrojů se špičkovou kvalitou, dobrými haptickými vlastnostmi a možností recyklace. 

Díky balení po jednom kuse a použití „vždy poprvé“ máte jistotu, že nástroj je opravdu čistý, nepoškozený a 100% sterilní, čímž snižujete riziko přenosu virů a bakterií.

Při používání jednorázových nástrojů vám tedy odpadají všechny ostatní úkony, které jste museli provádět během používání opakovaně použitelných nástrojů, a tím si šetříte práci i čas.

Pokud zohledníte eliminaci všech výše uvedených faktorů, přináší vám jednorázové nástroje i výrazné snížení vašich nákladů.

Široké portfolio produktů Peha®-instrument naleznete ZDE.

Jednorázové nástroje Peha instrument od Hartmann
Jednorázové balíčky MediSet od Hartmann

Jednorázové balíčky MediSet®

MediSet je hotový sterilní balíček obsahující kompletní sadu jednorázového zdravotnického materiálu umožňující okamžitě provést aseptický zákrok. Lze jej použít ihned, bez nutnosti přípravy a kompletace dalšího zdravotnického materiálu. Je dostupný v různých variantách, které svým složením odpovídají typu zákroku. 

Pro ošetření a převaz ran doporučujeme MediSet pro suchý převaz rány, který máte vždy po ruce a můžete tak bez problému provést základní ošetření jak chirurgické, tak chronické rány. I k infikované ráně je potřeba přistupovat co možná nejvíce asepticky, aby se rána rychleji hojila a nedocházelo v ní k dalším komplikacím.

Všechny typy balíčků MediSet® naleznete ZDE.

Balíčky MediSet i jednorázové nástroje Peha-instrument jsou určeny k použití kdykoliv a kdekoliv, bez ohledu na to, jestli jste v ambulanci, agentuře domácí péče či v nemocnici. 

Může vás také zajímat

Správná výživa u diabetu
Mnoho diabetiků si neuvědomuje všechna rizika, která jim hrozí. Ve chvíli, kdy vám lékař…
Dansac Lauren ambassador stomie
Máte pacienta se stomií? Pak jste pravděpodobně alespoň jednou řešili problém s pokožkou v…
Dansac kroužky TRE Seal
Nové vkládací kroužky od značky Dansac jsou více než jen kroužky – s třístupňovou ochranou…