Spolehlivá jednotka jako základ celé terapie

VivanoTec Pro je optimalizovaná jednotka podtlakové léčby rány s vynikajícími funkcemi v oblasti bezpečnosti a jednoduchosti, jako jsou jasné výstrahy; snadná výměna nádob; malé, kompaktní rozměry a tichý provoz. Snadnost používání demonstruje nepřerušovaný a přerušovaný (proměnný) mód, optimalizovaná plnobarevná dotyková obrazovka, intuitivní a jednoduché grafické uživatelské rozhraní a archivace historie událostí. Spolehlivost a účinná podpora celého procesu hojení rány je velmi důležitá. S ohledem na tuto skutečnost nabízí Vivano rozšířený výběr příslušenství, jako jsou pěna VivanoMed Foam a fólie na ochranu orgánů VivanoMed Abdominal, které účinně doplňují funkci podtlakové jednotky a podporují bezproblémovou léčbu.

Co v sobě zahrnuje komplexní řešení?

Několik iniciativ, jako například Spectrum, LINK® Congress, Expert Panel a Competence Network, ukazuje, jak Vivano stabilně podporuje poskytovatele zdravotní péče a pacienty, vytváří holistický ekosystém umožňující lepší péči o pacienty a pomáhá mít terapii pod kontrolou. Součástí komplexního řešení jsou také doplňkové služby, které se nabízejí spolu s novou jednotkou. Patří mezi ně namátkou intenzivní a pravidelné školení na pracovišti. Celý systém dále podporují ekonomické a účinné místní obchodní modely, specializované prodejní týmy a efektivní dodavatelský řetězec a podpora výrobků.

Výhled do budoucnosti

„Není pochyb o tom, že za posledních 30 let léčba ran významně pokročila. Podle nedávné studie poroste celosvětový trh podtlakové terapie v letech 2014 až 2020 o 10,2 %*. S tímto nárůstem vzniká potřeba neustálého zlepšování a je potřeba nabízet jednotku, která se zaměřuje na skutečné potřeby poskytovatelů zdravotnické péče,” říká Kateřina Červinková, Brand Manažer Wound Management společnosti HARTMANN – RICO. “Roste výskyt chronických i akutních ran, a proto bude trh podtlakové terapie těžit z nových technologií a výrobků. Vivano nabízí jednoduchost a snadnost použití jako dva klíčové faktory své konstrukce a může se pochlubit novými, vylepšenými funkcemi, které přinášejí komplexní řešení pro zdravotnické pracovníky.”

Historie, která dává potřeby na první místo

S více než stočtyřicetiletou historií péče o rány, od okamžiku vyrobení prvního antiseptického krytí ran používaného v chirurgii v roce 1874, společnost HARTMANN hrdě představuje Vivano jako krok vpřed v rámci neustálého vývoje vysoce kvalitních výrobků pro péči o rány.

„V HARTMANNu jsme viděli, že je důležité nabídnout víc než pouhý přístroj, a proto nadále přinášíme poskytovatelům zdravotní péče a pacientům přidanou hodnotu a spolupracujeme s nimi,” říká Kateřina Červinková Brand Manažer Wound Management společnosti HARTMANN – RICO a pokračuje: “Uvědomujeme si totiž, jak zásadní je, aby podtlakový systém byl šitý na míru zdravotníkům – a to je přesně to, co komplexní řešení Vivano přináší.”

Mezinárodní výzkum garantuje, že Vivano může v budoucnu sledovat potřeby zdravotníků po celém světě a reagovat na ně.

Může vás také zajímat

Správná výživa u diabetu
Mnoho diabetiků si neuvědomuje všechna rizika, která jim hrozí. Ve chvíli, kdy vám lékař…
Sestry odpočívají Medisety
Používejte jednorázové nástroje Peha®-instrument a balíčky MediSet® od značky HARTMANN.
Dansac Lauren ambassador stomie
Máte pacienta se stomií? Pak jste pravděpodobně alespoň jednou řešili problém s pokožkou v…