V lednu 2016 pořádá Česká společnost pro léčbu rány  ve spolupráci  s Fakultou zdravotnických studií Univerzity Pardubice a s Nemocnicí Pardubického kraje již 14. ročník celostátního kongresu s mezinárodní  účastí na  téma mezioborová spolupráce při léčbě ran a kožních defektů.

i-hojení – váš nový pomocník při léčbě ran

Již tradičně se kongresu, který se bude opět konat v prostorách Univerzity Pardubice, účastní také společnost HARTMANN – RICO. Letos vám kromě již dobře známé HydroTerapie a systému potlakové tarapie Vivano představíme zejména inovativní systém i-hojení – jednoduchý a efektivní nástroj pro sledování a analýzu hojení ran. Ekonomicky porovnává standardní léčbu a léčbu podtlakovou terapií, sleduje ty klinické parametry, které chcete sledovat, umožňuje vám podrobně analyzovat průběh hojení rány a sdílet své poznatky s kolegy.

Navštivte náš stánek a seznamte se s portálem iHojeni.cz.!

Zasoutěžte si o nový iPad mini

Je to jednoduché, stačí se jen zaregistrovat do systému iHojeni.cz. Ze všech nově zaregistrovaných do 29. února 2016 vylosujeme jednoho výherce, který obdrží iPad mini. Výsledek soutěže bude uveřejněn na webu lecbarany.cz.

Zúčastněte se našeho workshopu a poznejte přínosy i-hojení

Srdečně vás tímto zveme i k účasti na našem odborném workshopu s názvem„Klinické a ekonomické hodnocení ran“, jehož hlavní náplní bude právě i-hojení. V průběhu workshopu vás Ing. Petr Doležal a MUDr. Lenka Veverková, Ph.D. podrobně seznámí s fungováním a výhodami nového systému a s jeho přínosy pro pacienty, zdravotnický personál i zdravotnická zařízení.

Nezapomeňte se zaregistrovat na náš workshop!

Může vás také zajímat

XX. celostátní kongres s mezinárodní účastí
Ve dnech 5. a 6. května se konal v prostorách Univerzity Pardubice již XX. celostátní kongres…
Postup při preskripci, doktor a pacient
V předchozích článcích jsme vás již informovali o hlavních změnách, které přinesla Novela…
Businessman kategorizační strom
Kategorizační strom je nově přílohou zákona č. 48/1997 Sb.
Přinášíme Vám jeho aktuální…